HYPOTHEEKINFO
OFFERTE
HUIS & FISCUS
BEREKEN
OVER ONS
Pensioen Optimaal Hypotheek
Hoe werkt het?
Na mijn 85e
Mijn situatie verandert
Renteaftrek
Aflossen
Voor wie?
Rekenvoorbeelden
Contraverzekering
Kernpunten
Offerte/ Brochure aanvragen


Wat gebeurt er als mijn situatie verandert? Pensioen Optimaal Hypotheek
De Pensioen Optimaal Hypotheek wordt geheel gebaseerd op de overwaarde van uw eigen huis. U betaalt all??n hypotheekrente. De lasten op het hypotheekdeel dat de overwaarde vertegenwoordigt, zijn afgedekt in de gegarandeerde lijfrente die per direct maandelijks een bedrag uitkeert om de hypotheekrente te betalen.
 
Ais u een partner heeft, gaat bij overlijden van een van u beiden de uitkering van de lijfrente voor 100% over op de partner. Na overlijden van de langstlevende eindigt de lijfrente-uitkering. Het eventuele restant van de koopsom waarmee de lijfrente is aangekocht, valt dan toe aan de verzekeraar. Het risico van vroegtijdig overlijden kan daarnaast worden afgedekt met een contraverzekering. Door deze overlijdensrisicoverzekering af te sluiten, gaat het restant van de koopsom na het overlijden van de langstlevende niet naar de verzekeraar, maar naar uw erfgenamen. Vraag uw adviseur naar de mogelijkheden.

Bij voortijdige be?indiging van de hypotheek binnen de looptijd van de Direct Ingaande Lijfrente, bijvoorbeeld wanneer u verhuist naar een andere woning of een verzorgingsinstelling, blijft de lijfrentepolis gewoon uitkeren. U bent in dat geval uw uitkering dus niet kwijt.


Neem
contact op met de adviseur van Regionale Hypotheekpartners voor meer informatie of een offerte.  

De Carrierehypotheek: Een hypotheek die met u carr
Poll
Bent u bereid op latere leeftijd uw huis op te eten?
h? wat?, huis opeten? Dat smaakt toch niet.
Nooit over nagedacht
Nee, (als ik overlijd mogen erfgenamen mijn huis erven
JA, (lees meer over de Pensioen Optimaal Hypotheek)