HYPOTHEEKINFO
OFFERTE
HUIS & FISCUS
BEREKEN
OVER ONS
Keurmerken
Erkend Hypotheekadviseur
Autoriteit Financi?le Markten
Klachteninstituut Verzekeringen
Financiele bijsluiter


Erkend Hypotheekadviseur


Het is belangrijk dat u een hypotheekadviseur inschakelt waar u op kunt vertrouwen. De Stichting Erkend Hypotheek Adviseur wil consumenten helpen bij het selecteren van zo?n deskundige. Daarom heeft zij in 1998 een erkenningsregeling ingesteld voor hypotheekadviseurs die aantoonbaar genoeg kennis en ervaring hebben.
De erkenningsregeling is bedoeld voor hypotheekadviseurs die werken bij een bank of andere hypothecair financier, een assurantietussenpersoon, makelaar, intermediair of als zelfstandige bemiddelaar. De erkenning is persoonsgebonden. Dat wil zeggen dat elke erkend adviseur de benodigde diploma?s heeft gehaald en voldoet aan de praktijkvoorwaarden.

Een goed hypotheekadvies gaat om meer dan geld alleen. Daarom heeft een erkend hypotheekadviseur verstand van verschillende vakgebieden:
 
  • Belastingen
  • Verzekeringen
  • Toekomstvoorzieningen
  • Financieringen
  • Het Nederlandse recht
 
Verder gaan erkend hypotheekadviseurs elk jaar terug naar de schoolbanken om hun vakkennis op peil te houden. Zij zijn tevens aangesloten bij een geschillencommissie. De adviseurs van Regionale Hypotheekpartners voldoen aan deze eisen.

Of onze adviseurs erkend zijn kunt u zelf controleren door onze postcode (6077) in te voeren op de website van Stichting Erkend Hypotheek Adviseur

 


 


Doe de Hypotheektest
Poll
Bent u bereid op latere leeftijd uw huis op te eten?
h? wat?, huis opeten? Dat smaakt toch niet.
Nooit over nagedacht
Nee, (als ik overlijd mogen erfgenamen mijn huis erven
JA, (lees meer over de Pensioen Optimaal Hypotheek)